Bagaimana Ia Berfungsi?

Platform selamat, inovatif dan mesra pengguna

untuk membeli dan menjual perkhidmatan dalam talian.

Buyer

Jika anda memerlukan reka bentuk logo untuk bisnes baru anda, website yang akan memperkenalkan syarikat anda kepada bakal pelanggan, sekarang anda berada di tempat yang betul. Segala servis yang anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya sendiri semuanya ada di sini, atau jika anda hanya tidak mempunyai masa, iLancee.com akan selesaikan isu anda.
1. Cari servis yang anda perlukan

1. Cari servis yang anda perlukan

Bandingkan harga, portfolio, masa penghantaran, dan review komuniti untuk mencari penjual yang paling sesuai dengan keperluan anda. Sekiranya anda mempunyai soalan tertentu, sila hantarkan pertanyaan.
2. Berikan ringkas anda

2. Berikan ringkas anda

Berikan info terperinci supaya penjual dapat memberikan anda perkhidmatan berkualiti seperti diharapkan. Bayaran anda disimpan dengan selamat sehingga anda berpuas hati dengan servis yang diberikan.
3. Urus transaksi

3. Urus transaksi

Hantar info dan maklum balas dengan penjual melalui sistem perbualan. Penjual akan menyampaikan perkhidmatan dalam tempoh masa yang ditetapkan.
4. Sahkan servis yang dihantar

4. Sahkan servis yang dihantar

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan perkhidmatan yang dilakukan, anda boleh menandakan transaksi selesai, dan kami akan membayar kepada penjual. Bantu buyer lain dengan meninggalkan review untuk seller.

Sellers

iLancee memberikan anda peluang untuk menjadikan kemahiran, bakat atau hobi menjadi sumber pendapatan tetap! Kami berada di sini untuk memberikan keselamatan, privasi, dan pembayaran tepat pada masanya, supaya anda dapat terus melakukan apa yang anda sukai.
1. Hantar Servis Anda

1. Hantar Servis Anda

Hantar tawaran servis selaras dengan kemahiran anda ada. Buat servis sebaik mungkin apabila ada tempahan supaya reputasi anda lebih tinggi.
2. Komunikasi Dengan Jelas

2. Komunikasi Dengan Jelas

Menjawab pertanyaan pelanggan, dengan baik. Komunikasi yang baik adalah prasyarat untuk anda close sales dengan mudah.
3. Jana Pendapatan

3. Jana Pendapatan

Selepas seller dan buyer bersetuju, buyer boleh buat tempahan dan seller boleh mulakan proses kerja. Selepas hasil kerja siap seller akan dibayar.