Bagaimana iLancee Berfungsi?

Platform selamat, inovatif dan mesra pengguna

untuk membeli dan menjual perkhidmatan dalam talian.

Buyer

Sama ada anda memerlukan reka bentuk logo untuk blog baru anda, atau penyampai video yang akan membantu anda memperkenalkan syarikat anda kepada bakal pelanggan, anda berada di tempat yang betul. Untuk segala-galanya yang anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya sendiri, atau anda hanya tidak mempunyai masa, iLancee.com akan selesaikan isu anda.
1. Cari servis yang anda perlukan

1. Cari servis yang anda perlukan

Bandingkan harga, portfolio, masa penghantaran, dan review komuniti untuk mencari penjual yang paling sesuai dengan keperluan anda. Sekiranya anda mempunyai soalan tertentu, sila hantarkan pertanyaan.
2. Berikan ringkas anda

2. Berikan ringkas anda

Berikan info terperinci supaya penjual dapat memberikan anda perkhidmatan berkualiti yseperti diharapkan. Bayaran anda disimpan selamat sehingga anda mengesahkan bahawa perkhidmatan tersebut berpuas hati.
3. Urus transaksi

3. Urus transaksi

Tukar fail dan maklum balas dengan penjual melalui sistem perbualan dan pengurusan transaksi terbina dalam. Penjual akan menyampaikan perkhidmatan dalam tempoh masa yang ditetapkan.
4. Luluskan perkhidmatan yang dihantar

4. Luluskan perkhidmatan yang dihantar

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan perkhidmatan yang dilakukan, anda boleh menandakan transaksi selesai, dan kami akan memastikan penjual dibayar. Bantu buyer lain dengan meninggalkan review untuk seller.

Sellers

iLancee memberikan anda peluang untuk menjadikan kemahiran, bakat atau hobi menjadi sumber pendapatan tetap! Kami berada di sini untuk memberikan keselamatan, privasi, dan pembayaran tepat pada masanya, supaya anda dapat terus melakukan apa yang anda sukai.
1. Hantar Servis Anda

1. Hantar Servis Anda

Siarkan tawaran perkhidmatan selaras dengan kemahiran anda. Jadilah seperti yang mungkin supaya pelanggan anda tahu apa yang mereka peroleh untuk wang yang mereka bayar.
2. Komunikasi Dengan Jelas

2. Komunikasi Dengan Jelas

Menjawab pertanyaan pelanggan, serta permintaan untuk tawaran tersuai, dalam masa yang munasabah. Komunikasi yang baik adalah prasyarat untuk kerjasama yang berjaya.
3. Jana Pendapatan

3. Jana Pendapatan

Selepas seller dan buyer bersetuju, buyer boleh buat tempahan dan seller boleh mulakan proses. Selepas siap seller akan dibayar hasil kerja yang telah lengkap.