Level

iLancee.com menyediakan anda peluang untuk menjadikan kemahiran, bakat, atau hobi menjadi sumber pendapatan tetap. Pastikan pelanggan anda berpuas hati dengan servis yang anda berikan, melakukan perkhidmatan yang berkualiti, dan anda akan dianugerahkan dengan Level yang lebih tinggi yang akan membuka peluang baru untuk jana pendapatan yang lebih tinggi.

1
server

Level 1 - SPM

Anda telah menyelesaikan pesanan bernilai RM 50 dalam tempoh 30 hari yang lalu dan anda telah menyimpan pelanggan anda dengan reputasi melebihi 90%. Tahniah, anda baru sahaja mendapat status Level 1 (SPM)!
2

Level 2 - Ijazah

Selepas dua bulan kerja bagus, dan jualan bernilai RM 200,, anda telah mengekalkan reputasi keseluruhan anda pada tahap 95% atau lebih tinggi. Tahniah, anda baru sahaja mendapat status Level 2 (Ijazah)!
server
3
server

Level 3 - Master

Selamat datang ke Expert Elite iLancee! Anda telah bekerja keras dan mendapat status tertinggi. Untuk anda, iLancee telah menjadi sumber pendapatan yang serius dan kerja sepenuh masa. Anda telah dikurniakan Level 3 (Master) iaitu level tertinggi!

Komisyen

Menghantar perkhidmatan di iLancee.com adalah 100% percuma. Kami menyimpan peratusan dari setiap transaksi yang berjaya dilengkapkan. Yuran berbeza-beza bergantung kepada jumlah nilai transaksi dan / atau status penjual.