Privacy Policy

Dasar privasi ini mendedahkan amalan privasi bagi iLancee. Dasar privasi ini hanya tertakluk kepada maklumat yang dikumpul oleh laman web ini. Ia akan memberitahu anda satu perkara berikut:
 
#Apakah maklumat peribadi yang dikumpul daripada anda melalui laman web, cara ia digunakan dan dengan siapa ia boleh dikongsi bersama.
 
#Apa pilihan yang tersedia kepada anda mengenai penggunaan data anda.
 
#Prosedur keselamatan untuk melindungi maklumat anda.
 
#Bagaimana anda boleh membetulkan apa-apa ketidaktepatan di dalam maklumat.
 
Sebelum itu, kami akan beritahu anda istilah-istilah yang digunakan pada laman ini.
 
Seller - Pengguna yang menjual servis di iLancee
 
Buyer - Pengguna yang membeli servis di iLancee
 
Gig - Gig adalah singkatan daripada microjob iaitu servis yang dijual di laman ini
 
1. Pengumpulan Maklumat, Penggunaan, dan Perkongsian
 
Kami adalah pemilik tunggal maklumat yang dikumpul di laman web ini. Kami hanya mempunyai akses kepada / mengumpul maklumat yang anda memberikan kami melalui e-mel atau kenalan langsung daripada anda. Kami tidak akan menjual atau menyewa maklumat ini kepada sesiapa pun.
 
Kami akan menggunakan maklumat anda untuk maklumbalas kepada anda, tawaran promosi daripada kami. Kami tidak akan berkongsi maklumat anda dengan mana-mana pihak ketiga di luar organisasi kami, selain itu hanya perlu untuk menghantar pesanan.
 
Melainkan jika anda meminta kami untuk tidak menghubungi anda melalui e-mel pada masa akan datang untuk memberitahu anda tentang tawaran khas, produk atau perkhidmatan baru, atau perubahan kepada dasar privasi ini.
 
2. Keselamatan
 
Kami mengambil langkah berjaga-jaga untuk melindungi maklumat anda. Apabila anda menyerahkan maklumat sensitif melalui laman web, maklumat anda dilindungi kedua-dua dalam talian dan luar talian.
 
Di mana sahaja kami mengumpul maklumat sensitif (seperti data kad kredit - diuruskan oleh pihak senangPay), maklumat yang disulitkan dan dihantar kepada kami dengan cara yang selamat. Anda boleh mengesahkan ini dengan mencari ikon kunci tertutup di bahagian bawah pelayar web anda, atau mencari "https" pada awal alamat laman web.
 
Walaupun kami menggunakan penyulitan untuk melindungi maklumat sensitif dihantar dalam talian, kami juga melindungi maklumat anda di luar talian. Hanya pekerja yang memerlukan maklumat untuk melaksanakan kerja yang khusus (contohnya, bil atau perkhidmatan pelanggan) diberi akses kepada maklumat peribadi. Komputer / pelayan di mana kami menyimpan maklumat peribadi yang disimpan dalam persekitaran yang selamat.
 
3. Maklumat Terbaru
 
Dasar Privasi kami mungkin berubah dari semasa ke semasa dan semua kemas kini akan dipaparkan di halaman ini.
 
Jika anda merasakan bahawa kita tidak mematuhi dasar privasi ini, anda perlu menghubungi kami dengan segera melalui contact@ilancee.com